dissabte, 5 de març del 2011

VALORACIONS

9. Situa’t de 0 a 10 (0 gens d’acord 10 molt d’acord)

TE2) L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: 5

CC2) Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: 10

TC1) Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : 10

DT2) La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: 5

CC1) Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge:10

DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: 5

TE1) La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: 8

DU1) Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: 5

TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: 6

DT1) El canvi tecnològic determina el canvi social: 7

3 comentaris:

  1. Hola,
    m'agradaria que m'expliquessis la pregunta: Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : 10

    No trobes que el professorat no siguem superherois,ni màquines de coneixement..som persones que hem d'anar aprenent i innovant però no tothom pot controlar totes les tècniques i competències.

    ResponElimina
  2. Hola!
    Evidentment que crec que els professionals de l'educació no som superherois, ni que ho em de saber tot, però sí que considero que hem de controlar tècniques per assegurar una correcta transmissió del coneixement. És per aquest motiu que he puntuat aquesta pregunta amb un 10.
    Però és clar que n'hi ha moltes de tècniques i és impossible saber-les totes; cada mestre, professor, tenim les nostres tècniques, les que normalment fem servir, que ens funcionen i asseguren que el coneixement arribi als nostres alumnes.
    No obstant, cada alumne és diferent i cal que pensem si realment aquestes tècniques funcionen per a tots o no. És en aquest punt on crec que hem d'anar innovant, per tal de arribar a tot l'alumnat i no quedar-nos desfassats en referència a la societat.
    En definitiva, crec que sí que hem de ser competents en tècniques de transmissió del coneixement, que per a mi no significa el mateix que tenir el coneixement (fet que és impossible).
    Espero haver aclarit la qüestió.

    ResponElimina
  3. Hola, he coincidit molt respecte a les teves valoracions però m'agradaria comentar una en concret, El canvi tecnològic determina el canvi social, que l'has puntuat amb un 7. Jo crec que les noves tecnologies avancen a passos gegants i la influència que ténen sobre la societat i els seus canvis són bastant evidents i importants. Tot i que no és determinant penso que sí té una rellevància molt important en la majoria de canvis, que afecten indirectament a altres esferes com les relacions socials, la política o el mercat laboral.

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons